Thursday, 25 April 2013

Segmen: 'Jom Klik Link Iklan'



Assalamualaikum..



Hurmm harini tetiba rajin pulak nak join segmen ni, kiranya ni second la lepas contest shawl haritu ;)


Kelebihan segmen ni sebenarnya nak tolong sesama kita je pon.. Antara kelebihan dia camni:


 Income iklan bertambah
 Pageview meningkat
Menang hadiah untuk yang bertuah

DAN 

Bagi sesiapa yang nak join bole sangatt, dialu2kan tau...klik banner bawah ni kalau nak tau syarat





So, kat sini linda letak link2 penaja yang terlibat hokey hohoho... ermm, klik la sekali iklan Nuffnang saya kat atas tuuu :)



Owh by the way, saya pengguna DiGi! :D

Ok tata!

24 comments:

  1. cara join dh betul dah, cuma awk kne tinggalkan link entry ni kt komen saya..apa2 pun, terima kasih sbb join..done klik iklan awak...^_^

    Jom blogwalking dan klik iklan peserta lain jugak..=)
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-1-jom-klik-link.html

    ReplyDelete
  2. done klik :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  3. Done klik :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  4. done klik

    http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Singgah sini untuk click link awak. Hope click link Syaza juga ^^

    http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  6. dh klik. thanks klik saya punya ^^

    http://awesomesr.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  7. http://nurulaidahjamon.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    dah klik awak punya, jangan lupa klik iklan saya

    ReplyDelete
  8. salam singgah, balas kunjungan dan done klik iklan hehehe ^^)

    ReplyDelete
  9. dtg mbalas kunjungan..done klik iklan awk..tQ..=)

    ReplyDelete
  10. dah klik..

    http://sukahatiecha.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  11. pemenang dah diumumkan...jom tgk...http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/pemenang-segmen-1-jom-klik-link-iklan.html

    ReplyDelete
  12. Salam. membalas kunjungan terima kasih klik iklan saya :D done klik awak punya :)

    ReplyDelete
  13. Linda, tolong disable kan 'Word Verification' kat bahagian komen ni boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq miza..sbnrye linda pon xbpe pndai sngat nk explore2 blog ni, mklumla bru je start n xaktif lgsg huhu...

      Delete
  14. blog review tu saya akn review smbil promote 1 blog, 1 hari..yg menang 6 blog, so 6 hari laa..

    ReplyDelete
  15. membalas kunjungan sis Nurfazlinda :) klau sis sudi n rjin join laah GA ina yg tak sberapa ni ^^

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/05/third-giveaway-from-miss-spectacles.html

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum ^^ Jemput join segmen klik2 iklan :)

    Antara hadiah yang paling top adalah hadiah *triple [3 kali ganda] klik iklan anda* untuk 4 pemenang ! kemungkinan anda salah satu pemenangnya? ^^ belum cuba belum tau,join now!

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html

    P/s: Bawah 150 follower dapat hadiah tersebut, join lah ye ^^ Tutup 5 october.

    ReplyDelete